Odoo Experience 2019

Onestein is weer present
21 juni 2019

Dennis Sluijk

De Odoo Experience 2019 is officieel aangekondigd. Het grootste ERP-evenement in de wereld (4000+ deelnemers). Net als voorgaande jaren is Onestein van de partij. We gaan kennis opdoen om onze klanten nog beter tot dienst te kunnen zijn. Ook kijken we ernaar uit om onze mede-ontwikkelaars te ontmoeten en te sparren over de nieuwste ontwikkelingen.

Odoo Experience - the place to be voor iedere Odoo specialist

De Odoo Experience is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement. Door de jaren heen is het steeds groter geworden. Het is the place to be voor iedereen die enthousiast is over het ERP en er dagelijks mee aan de slag gaat. Het is de ultieme mogelijkheid om in contact te komen met andere Odoo gebruikers, ontwikkelaars en andere betrokkenen. Tegelijkertijd wordt je gedurende dit 3-daagse evenement op de hoogte gebracht van de stand van zaken en nieuwste ontwikkelingen.

 
 
Odoo tekst en afbeelding blok

Talks, stands en meer

De Experience verwelkomt sprekers voor meer dan 150 sessies. Tijdens deze talks komen alle recente ontwikkelingen en bijzonderheden aan bod, worden praktijksituaties uitgebreid toegelicht en presenteert Odoo de nieuwste innovaties. Ook zijn er meer dan 30 stands en worden er live demo’s gegeven. Kortom; een walhalla voor de Odoo specialist.

Onestein op de Odoo Experience

Uiteraard zijn we weer van de partij. We kijken ernaar uit om onze kennis te vergroten met de nieuwste ontwikkelingen en te sparren met andere Odoo specialisten. Het is altijd waardevol om van elkaar te leren en contacten aan te gaan met de developers, die zich net als ons inzetten om Odoo naar een nog hoger niveau te tillen.

Dagelijks doen we via Twitter, Facebook en LinkedIn verslag van onze ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. Volg onze social media en blijf up-to-date!

Waar en wanneer?

Zaterdag 2 t/m maandag 4 november.

Adres:
Aula Magna
Place Raymond Lemaire 1
1348 Louvain-la-Neuve
Belgie

Meer informatie?