Waarom kiest Onestein voor Odoo?

We hebben de mogelijkheden van verschillende systemen naast elkaar gelegd, zowel licentie- als open source software.
30 juli 2017

Onestein B.V.

Odoo op kop

Bij Onestein bieden we business software oplossingen op basis van Odoo ERP Software. We hebben de mogelijkheden van verschillende systemen naast elkaar gelegd, zowel licentie- als open source software. Op het vlak van flexibiliteit en efficiëntie ligt Odoo ver voor. En we verwachten dat dit voorlopig zo blijft.Grote en actieve community

Het begint allemaal met kwaliteit. Wat we leveren moet echt goed zijn. Op de dag dat we de oplossing opleveren en op de lange termijn.

Odoo is de meest gebruikte en snelst ontwikkelde systeem voor ERP business software. Achter Odoo staat een sterke community van ontwikkelaars en investeerders die - net als wij - al jarenlang enthousiast zijn over de principes achter open source. Met de ontwikkeling van Odoo zit het de komende jaren goed.

Wat Odoo feiten

  • 2.000.000 gebruikers wereldwijd

  • 1500 developers wereldwijd

  • 620 partners wereldwijdEr is veel mogelijk

Odoo is open source software. Dat betekent dat de broncode is vrijgegeven. Vergelijk het met een gerecht waarvan u het recept krijgt. U hoeft zich niet neer te leggen bij het standaard aanbod.Onestein beschikt over een professioneel team van programmeurs. Wij kennen de grenzeloze mogelijkheden van Odoo ERP software. We kunnen uw software inrichten zoals het voor u het beste uitkomt. Daarnaast kunnen we u innovatieve oplossingen bieden zodat u een voorsprong kunt nemen op de concurrentie.Veilig en stabiel

Odoo is een veelgebruikt ERP Software systeem, met miljoenen gebruikers en meer dan duizend developers. Dat zorgt voor een continue ontwikkeling, waarbij issues snel worden gesignaleerd en getackeld. 

Op deze schaal zorgt open source voor grote voordelen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Niet voor niets stimuleert de rijksoverheid het gebruik van open source.