Marketing 

Automatiseer uw workflow en boost uw business

Creëer automatische en gerichte marketingcampagnes

 
Segmenteer uw prospects database en stuur een gerichte boodschap aan de juiste prospect op het juiste moment. Zet geavanceerde marketing workflows op die gebouwd zijn rondom uw prospects en leidt ze effectief door uw verkoopkanaal.

Odoo image and text block

Creëer customer journeys die volledig zijn afgestemd op uw klant.
Pas uw workflow eenvoudig aan door de visuele interface.

Het creëren van een meerdere-staps campagne is zo eenvoudig als een twee-staps campagne. Voeg nieuwe acties toe en selecteer tijdsgebonden triggers direct in uw workflow.

Ontwerp professionele email campagnes in een paar minuten

Krijg volledige controle over de content en layout van uw email dankzij de gebruiksvriendelijke drag & drop interface. Gebruik voorgedefinieerde bouwblokken om heldere paragrafen, call to actions of afbeeldingen toe te voegen zonder hulp van uw IT afdeling.

Odoo text and image block
Odoo text and image block

Automatiseer veel meer dan alleen uw emails

Trigger elke gewenste actie die u nodig heeft om uw sales workflow te optimaliseren.  Maak end-to-end customer journeys en gebruik workflows om taken te automatiseren. Zoals het verplaatsen van een lead in uw verkoop pijplijn, uw verkoopteam toewijzen, het updaten van een record en meer.  Gebruik "als/dan" functies om specifieke taken uit te voeren als een email is geopend, geselecteerd of beantwoord. 
Odoo text and image block