E-commerce

Haal meer omzet uit uw webshop

Online aanwezigheid webshop SEO

Online aanwezigheid

Online aanwezigheid is vandaag de dag geen luxe meer. Het is een noodzaak. Het eerste klantcontact verloopt meestal via de website. 

De verwachtingen en het koopgedrag van zakelijke klanten blijven veranderen. Om bij te kunnen blijven moet u als leverancier actief investeren in de toekomst. Deze toekomst is digitaal via een moderne webshop geoptimaliseerd voor SEO.

Succesvolle e-commerce dankzij volledige integratie

Een e-commerce platform betekent meer omzet, minder kosten en een extra verkoopkanaal om bestaande en potentiële klanten mee te bereiken. Dankzij de directe integratie met Odoo wordt het ERP-systeem de drijvende kracht achter uw webshop. Zo wordt de bestaande business logica en data direct binnen het e-commerce platform gebruikt. Klantspecifieke prijzen, voorraadniveaus, verzendinformatie, ordergeschiedenis… Alle gegevens die nodig zijn voor een succesvolle webshop heeft u in principe al in huis. Online verkopen was nog nooit zo gemakkelijk en effectief.

Succesvolle e-commerce dankzij volledige integratie
Verhoogde conversie webshop

Verhoogde conversie

Wat zijn de cruciale punten om de conversie van uw webshop te verhogen? Wist u bijvoorbeeld dat 52% van de klanten een website verlaat en niet meer terugkomt omdat het uiterlijk van de site hen niet bevalt? En dat maar liefst 73% van de klanten een website verlaat indien het laden van de site langer duurt dan 3 seconden? Om maar een paar voorbeelden te noemen. Onestein heeft de kennis in huis om samen met u een professionele webshop op te zetten. Maak het aankoopproces zo eenvoudig mogelijk. Zet een moderne webshop neer waar uw klanten snel de gewenste producten kunnen vinden, online bestellingen kunnen doen, relevante producten én prijzen te zien krijgen. Maak gebruik van de up-selling en cross selling mogelijkheden binnen Odoo en genereer meer omzet.

Online en klaar voor de toekomst

Als ondernemer bent u continu gericht op de toekomst.  Slimmere processen, meer omzet, nieuwe markten… Een goede webshop is een van de belangrijkste stappen voor bedrijven die bij willen blijven of voorop willen lopen.

De juiste webshop software opent de deur naar verdere groei. Email-marketing, SEO, uw aanwezigheid op social media, maar ook ontwikkelingen op het gebied van drop-shipping of B2B / B2C. 

Online en klaar voor de toekomst