Groothandel

Verhoog uw productiviteit met een efficiënte voorraadbeheer

Rendement op voorraad en inkoopkosten omlaag

Rendement

Ondanks de toenemende omzet staan de marges van de groothandel onder druk. Zakelijke klanten en afnemers kopen steeds vaker online en hebben hoge verwachtingen. 

Om aan deze verwachtingen te voldoen moet de leverbetrouwbaarheid omhoog en tegelijkertijd de voorraad en inkoopkosten omlaag. U heeft ongetwijfeld ideeën over welke verbeteringen u het meeste rendement opleveren. Wij  denken graag met u mee en adviseren u over mogelijke oplossingen.

Inzicht

Met Odoo beschikt u over software gemaakt voor uw branche. Hiermee haalt u, waar en wanneer u wilt, eenvoudig kritische informatie naar voren. U creëert inzicht en mogelijkheden tot verbetering worden direct zichtbaar. 

Daarnaast  is Odoo zo opgebouwd dat elke medewerker/functie een duidelijk dashboard heeft met zijn/haar taken. Zo weet   iedereen wat er die dag van hem/ haar verwacht wordt en is optimale productiviteit gegarandeerd.

inzicht en optimale productiviteit
Odoo image and text block

Integratie

Integreer verkoop, inkoop- en voorraadbeheer met de boekhouding en alles is met elkaar verbonden.  De uit te voeren werkzaamheden en afspraken met de klant zijn in de gehele keten helder en dubbel invoerwerk is voorgoed verleden tijd. Integreer me t uw webshop en u bent klaar voor de toekomst.